Gebruiksvoorwaarden

Ons productenaanbod


Gebruiksvoorwaarden

Laatste update: vrijdag 25 mei 2018 09:40:34

Download Algemene Voorwaarden Stannah SPRL – BVBA

Gebruiksvoorwaarden van deze website.

www.stannah.be is de website van Stannah BVBA, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Onze contactgegevens zijn als volgt:
Stationsstraat 29
1702 Groot-Bijgaarden
Tel:02 366 30 60
info@stannah.be

Adres in het Verenigd Koninkrijk:
Watt Close
East Portway
Andover
Hampshire SP10 3SD
Tel: 01264       332244
Fax: 01264     369538
marketinguk@stannah.co.uk

Stannah helpt u de controle over uw persoonlijke gegevens te behouden en tegelijkertijd de voordelen van een interactieve commerciële omgeving te benutten. Wij streven ernaar om onze websitebezoekers een op maat gemaakte ervaring te bieden. U kunt worden uitgenodigd om persoonlijke informatie te verstrekken. Het verstrekken van dergelijke persoonlijke informatie is optioneel. Stannah BVBA zet zich in voor de bescherming en het respect van uw privacy.

Deze verklaring beschrijft de huidige privacy praktijken voor onze website en vult onze volledige privacyverklaring aan. Indien wij inhoudelijke wijzigingen aanbrengen in een van deze beleidslijnen, zullen wij dit op onze website bekend maken. Als u vragen of twijfels heeft met betrekking tot deze verklaring, kunt u contact met ons opnemen via e-mail, telefoon, fax of brief op het hierboven vermelde nummer of adres.

Welke informatie zullen wij over u verzamelen?

Stannah BVBA verzamelt bepaalde informatie over haar website bezoekers, welke wordt gebruikt om een website en dienstverlening aan te kunnen bieden die behulpzaam en praktisch is. Wij kunnen de volgende gegevens over u verzamelen en verwerken: